INDIBA BEAUTY TREATMENT

De behandelingen van Indiba zorgen voor een versteviging van de huid. Een behandeling van Indiba gaat huidverslapping tegen. Geschikt voor het gelaat, ogen, onderkin, decolleté, buste, armen, buik, benen en billen. Gelaatsrimpels en lachrimpels worden verstrakt al na de eerste behandeling en kunnen zelfs verdwijnen na meerdere behandelingen. Deze behandeling is ook uiterst geschikt voor cellulitis, plaatselijke vetophoping en postpartum (na bevalling).

Indiba Deep Beauty® stimuleert een gezonde cel-functie en hersteld de huid en weefselcellen door radio frequentie therapie. Dankzij het Proionic®-systeem wordt het weefsel van binnenuit gestimuleerd en geoxygeneerd (zuurstofrijk bloed). Indiba Deep Beauty verhoogt de tempratuur van het weefsel en de cellulaire activiteit, waardoor collageen en elastine wordt bevorderd en de doorbloeding verbeterd.

Indiba - resultaat vanaf de eerste behandeling.

  • - Gelaatsrimpels en lachrimpels
  • - Wallen en gekleurde kringen onder de ogen
  • - Cellulitis
  • - Plaatselijke vetophoping
  • - Huidveroudering 
  • - Huidverslapping (gelaat, ogen, onderkin, decolleté,  buste, armen, buik, benen, billen)

  

Indiba behandeling per zone per behandeling abon. 10+1 gratis
Gezicht € 105,- € 1.050,-
Benen / billen € 120,- € 1.200,-
Armen €   90,- €    900,-
Buik € 100,- € 1.000,-

 

 

 

 

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie, ook wel MicroSkinPolish is de innovatie op het gebied van huidverbetering. Met Microdermabrasie worden echt uitzonderlijke en niet te evenaren resultaten behaald. Rimpels, grove poriën, acné littekens, een verouderde of verslapte huid, zonneschade en zelfs striae behoren vanaf nu tot het verleden. Microdermabrasie is geschikt voor bijna alle huidtypes.

 

Microdermabrasie, Polishing en Koud-laser 60 min. € 125,-
Microdermabrasie en Polishing 30 min. €   65,-