LUCE DI SORRENTO 

Luce di Sorrento Supreme Treatment

Superieur intense anti-aging gezichtsbehandeling die pigmentvlekken effectief vermindert en de huidtextuur verzacht en de natuurlijke uitstraling van de huid verbetert. Synergetisch werkende behandeling tegen de belangrijkste tekenen van huidveroudering die geleidelijk optreden in de vorm van verlies van helderheid en rimpels. De verhelderende krachten van het enzymatische citroenextract LemonLight® zorgt voor een jeugdige, helderdere, stralende teint van uw huid. De intense geur van Sorrento-citroen heeft een antistress effect en brengt u weer in balans.

90 min.  € 135,-

Luce di Sorrento Premium Treatment 

Premium behandeling om de zichtbare tekenen van veroudering te corrigeren, een doffe huid tegen te gaan en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. De behandeling bevat innovatieve actieve ingrediënten zoals LemonLux® en zeewater voor een diep hydraterende en antioxiderende werking. Deze is essentieel om de tekenen van veroudering te vertragen. LemonLux® is speciaal ontworpen om te kalmeren, hydrateren, balanceren en te versterken. Luce di Sorrento is een unieke huidverzorgings- en aromatherapie-ervaring en tevens een denkbeeldige reis naar de prachtige citroentuin van Sorrento.

60 min. €   95,-

 

MENARD 

Menard Embellir Treatment

Dit is de topbehandeling van Menard die gebaseerd is op de rode en zwarte Reishi paddenstoel. De meest intensieve anti-aging behandeling voor de huid, werkt celvernieuwend, intensief hydraterend en het collageen wordt dusdanig gestimuleerd dat de elasticiteit en gehele huidfunctie wordt hersteld. Daarnaast versterkt en beschermt het de cellen tegen vrije radicalen. De behandeling wordt afgesloten met het Menard Exstrech Mask met ingrediënten als collageen, hyaluronzuur, cafeïne en jujube extract. Voor een gelifte strakke en stralende huid. Deze Embellir behandeling is geschikt voor alle huidtypes en pakt alles grondig aan van binnen naar buiten.

90 min.

€ 185,-

 

Menard Saranari Treatment

Deze gezichtsbehandeling is gericht op het verbeteren van de huidstructuur. Met ingrediënten als Gingseng extract, Vitamine-C, Longane zaad en bessen. Het heeft een herstellende werking op de huid, stimuleert de bloedcirculatie en werkt ontstekingsremmend en kalmerend. Vermindert pigmentvlekjes, couperose, gevoeligheid en verzacht de rimpels van de huid. Voor een stralend en fris resultaat.

 

60 min.

 

€ 120,-

 

ZO SKIN HEALTH 

ZO Skin Health Stimulator Peel Treatment 

Deze peeling behandeling bestaat uit verschillende AHA (Alpha Hydroxy Acid) zuren, zoals melkzuur, glycolzuur en citroenzuur en wordt ingezet ter vermindering van pigment. De huid wordt zacht gereinigd en gevolgd door een milde scrub. Daarna wordt de Stimulator Peel uitgevoerd, bestaande uit: prep peel, de stimulator peel gevolgd door een neutraliserende vloeistof.

60 min. € 160,-

ZO Skin Health Hydration Treatment 

Deze behandeling begint met een hydraterende reiniging en milde exfoliatie door middel van de Ossental Peel Neutralizer & Extraction Prep om de dode huidcellen te verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met DNA reparerende enzymen, hydranten en zonbescherming. De huid is nu zuiver, stevig, versterkt en beschermd.

60 min. € 100,-

 ZO Skin Health Brightening Treatment 

Deze behandeling begint met een vochtinbrengende reiniging. Verschillende zuren zorgen voor egalisatie van het pigment en het brightening complex voorkomt de vorming van nieuw pigment. Voor verheldering van de huid wordt het Brightening Sheet Masque aangebracht, welke de pigmentproductie minimaliseert en de huid voorzien van antioxidanten.

 

60 min € 100,-

ZO Skin Health Deep Cleaning Treatment   

Deze behandeling heeft een ontstekingsremmende werking op de huid, geeft genezing en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt grondig gereinigd, gevolgd door een prep peeling. Met het Sulfar Masque wordt de PH-waarde van de huid in balans gebracht en talgproductie gereduceerd.

45 min. € 65,-


JACK BLACK 

Jack Black Men Treatment

Een intensieve en vochtregulerende gezichtsbehandeling die  speciaal op de behoefte en de wens van de man is afgestemd. Deze diep hydraterende behandeling is een combinatie van reinigen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, een stimulerende massage en een masker.

60 min. € 85,-

Harsen

Rug

€ 50,-

Modelleren

Wenkbrauwen, oren en  neus

€ 20,-

Manicure

Nagels vijlen, nagelriem, velletjes, scrub en handmassage

€ 40,-

Pedicure

Verzorging van de voeten, nagelriemen, knippen, vijlen, scrub en voetmassage

€ 50,-